vizita-ambasador-israel.jpeg
ICI București

Directorul General ICI București a primit vizita Ambasadorului Statului Israel în România

Astăzi, 20 februarie 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a primit vizita Excelenței Sale, domnul Ambasador Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România, cu scopul de a consolida relațiile bilaterale.

Tema principală de discuție s-a axat pe dezvoltarea unui program care să faciliteze cooperarea pe mai multe niveluri între cele două țări. Scopul acestui program este de a crește eficiența și de a promova inovarea.

„Avem convingerea că această vizită reprezintă o oportunitate semnificativă de a consolida relația cu Israelul. A fost un privilegiu să prezentăm munca depusă în cadrul ICI București și să discutăm despre potențialul unei colaborări extinse. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm dialogul cu Ambasada și să lucrăm împreună pentru a promova obiectivele comune.” a declarat Adrian Victor Vevera, Director General al ICI București

În contextul vizitei, directorul general al ICI București i-a adresat Excelenței Sale, domnului Ambasador Reuven Azar, invitația de a participa la International Cyber Diplomacy Conference, organizată în data de 25 aprilie 2023, precum și invitația la cea de-a șasea ediție a Critical Infrastructure Protection Forum, ce se va desfășura în perioada 26-27 aprilie 2023.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informaţiei şi Comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI București o constituie consolidarea poziţiei câştigate.

Anunțuri recente

Lista completă
0a053618-7f3c-46ce-b11f-aeed592e4674.jpeg

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Qatar în România

Astăzi, 31 mai 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

intrevedere-centru-de-studii-strategice.jpeg

ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt

Astăzi, 22 mai 2022, ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt. Discuțiile s-au focusat pe proiectele dezvoltate de către ICI București, precum și soluțiile inovatoare în domenii precum forensic digital, securitate cibernetică, analiza datelor și alte tehnologii emergente.

colaborare-ici-dservices.jpeg

Dinamo București și ICI București colaborează pentru a lansa o colecție inovatoare NFT

Dinamo București, clubul sportiv cu cele mai multe titluri olimpice și Mondiale, precum și medalii de aur, argint și bronz din România, și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, cel mai important institut din domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) din România, au anunțat, în cadrul evenimentului aniversar “Dinamo 75”, colaborarea pentru introducerea unei colecții Non-Fungible Token (NFT).