IMG_7547.jpeg
ICI București

ICI București este expozant la Tech Expo 2024 din cadrul Bucharest Tech Week

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) este expozant la Tech Expo 2024, parte a Bucharest Tech Week, care se desfășoară între 14 și 16 iunie 2024 la ROMEXPO, Pavilion B1. 

La standul D7, reprezentanții ICI București vor prezenta o gamă largă de inovații tehnologice și soluții de ultimă generație. Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu experți și să descopere proiecte revoluționare în domeniul informaticii, securității cibernetice și tehnologiei blockchain. ICI București va prezenta participanților impactul și aplicabilitatea noilor tehnologii în diverse sectoare, facilitând astfel schimbul de cunoștințe între profesioniști și contribuind a dezvoltarea unei comunități solide de inovatori în domeniul TIC.

Tech Expo 2024, parte a celei de a opta ediții a Bucharest Tech Week, cuprinde 5500 mp de expoziție unde peste 70 expozanți vor prezenta vizitatorilor peste 1400 de produse și soluții, ultimele noutăți tehnologice de pe piață. Acest eveniment va transforma Bucureștiul într-o capitală internațională a tehnologiei, aducând împreună mii de antreprenori, oameni de afaceri, studenți și iubitori de tehnologie.

Ca un hub pentru pasionații de tehnologie, Bucharest Tech Week oferă oportunitatea de a crea conexiuni cu profesioniști care au aceeași viziune și de a explora potențiale colaborări. ICI București continuă să contribuie la progresele în tehnologie prin inițiativele sale de cercetare și dezvoltare, fiind dedicat furnizării de soluții inovatoare care facilitează prosperitatea în era digitală.