cybertech.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Cybertech Global Tel Aviv

În perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2023, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la evenimentul Cybertech Global Tel Aviv, Israel.

Pe durata a trei zile, Cybertech Global a cuprins o sală de expoziții, diferite sesiuni în cadrul conferinței, cu subiecte axate pe securitate cibernetică în domenii precum infrastructura critică, finanțe, sănătate, apărare, asigurări, producție, auto și multe altele.

„Unul dintre principalele obiective ale ICI București este transferul tehnologic de tip IT&C la nivel inter-instituțional în România, astfel încât rezultatele cercetării institutului să se regăsească în aplicații practice, contribuind la creșterea gradului de inovație și a competitivității economice. În acest context, Cybertech Global reprezintă un model de bune practici, promovând transferul tehnologic și punând la dispoziția participanților cele mai recente inovații tehnologice în domeniul cibernetic.” a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului.

În cadrul evenimentului, au participat oficiali guvernamentali, directori de companii și factori de decizie, lideri ai domeniului cibernetic din peste 80 țări, cu scopul de a descoperi cele mai recente inovații tehnologice, provocări și soluții pentru securitatea cibernetică.