intalnire-ici-asociatia-magurele.jpeg
ICI București

ICI București a participat la întâlnirea cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health

Săptămâna trecută, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health.

Scopul întrevederii a fost prezentarea expertizei în domeniul digital health și identificarea de direcții comune de colaborare.

În acest context, reprezentanții companiilor și-au prezentat câte un produs informatic, au răspuns la întrebări și au punctat posibilitățile de colaborare cu ICI București. Fiecare reprezentant al institutului a prezentat câte un sistem informatic, fiind, totodată, evidențiate modalități de cooperare cu firmele prezente, precum și tipurile de finanțări posibile.

La întâlnirea organizată la sediul ICI București au participat reprezentanți din partea institutului, Asociația Măgurele Science Park, Doctor Tom, Clinica Zetta, Nutricare Life, CardioScience, Cardiomedive, DDS Diagnostic și Exigo.

Anunțuri recente

Lista completă
distribuite.jpeg

ICI București lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite. Adresa de email la care părțile interesate pot trimite sugestii care să fie prezentate Comisiei pentru reglementări în domeniul tehnologiilor distribuite este dlt@ici.ro.

participare-eveniment.jpeg

ICI București a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații

În perioada 7-8 iulie a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații, desfășurat la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul a oferit parlamentarilor și oficialilor guvernelor de pe întreg mapamondul posibilitatea de a interacționa și de a beneficia de experiența specialiștilor internaționali în domenii de interes.

protocol-colaborare-smartleader.jpeg

Protocol de cooperare între ICI București și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Scopul principal al acestei colaborări este de a oferi suportul tehnic în scopul avizării documentațiilor tehnico-economice aferente cererilor de finanțare a investițiilor pentru construirea sau modernizarea infrastructurii de broadband cu finanțare prin Măsura 19 „Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).