icvl.jpeg
ICI București

ICI București găzduiește International Conference on Virtual Learning –ICVL 2024

ICI București găzduiește International Conference on Virtual Learning –ICVL 2024 în data de 15 noiembrie 2024, o oportunitate pentru mediul academic, cercetători și profesioniști din întreaga lume de a se reuni și de a împărtăși cunoștințele și experiențele privind învățământul virtual.

ICVL este o conferință anuală care își propune să exploreze și să aducă inovații în scopul educației inteligente și incluzive, cu accent pe crearea unui cadru care să introducă pe scară largă abordările eLearning în activitățile de predare și formare, asistând profesorii și formatorii în utilizarea tehnologiilor didactice inovatoare, promovând software-ul educațional și tehnologia disruptivă în educație.

Sunt încurajați toți actorii din domeniul educației să participe la acest eveniment, specialiştilor din domeniul eLearning, cercetătorilor, profesorilor din învăţământul universitar şi preuniversitar, inspectorilor, consilierilor, pedagogilor, psihologilor, elevilor şi studenţilor, precum și a reprezentanților instituţiilor publice și a organizaţiilor profesionale din România și din străinătate. Lucrările rezumate trebuie să fie scrise în limba engleză, limba oficială a evenimentului. Subiectele abordate sunt: Instructional Design în Era Digitală, Tehnologii & Laborator Virtual (TECH), Soluții Software (SOFT), Schimbarea Învățământului prin Adoptarea Tehnologiilor Disruptive, Dinamica de Grup Online și Dimensiunile Netehnolgice ale Învățării Digitale, iar ca sesiune specială va fi tema „generative AI în educația informatică: adaptarea la inevitabil”.

Date importante:

  • Transmiterea lucrării pentru evaluare: 11 august 2024
  • Lucrările vor fi redactate in limba engleză și transmise ca un singur fișier Microsoft Word către: icvl@icvl.eu.
  • Notificarea acceptării lucrării: 25 august 2024
  • Înregistrare: 30 august 2024
  • Transmiterea lucrării în forma finală: 13 septembrie 2024
  • Data conferinței: 15 noiembrie 2024

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați website-ul conferinței: https://icvl.eu/