newproject.jpg
ICI București

Participarea ICI București la „Forumul de afaceri România – Israel”

Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI Bucuresti, a fost invitat sa participe ieri, 9 iunie 2021, la evenimentul „Forumul de afaceri România – Israel”, prilejuit de vizita oficială în România a E.S. domnul Reuven Rivlin, Președinte al Statului Israel.

Intervenția a constat în susținerea unei prezentări cu privire la domeniul „Securitate Cibernetică în România / Romanian Cyber Security Sector” și la oportunitățile de colaborare între cele două state în această arie.

Evenimentul a fost organizat de catre Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Ambasada Statului Israel în România.

Anunțuri recente

Lista completă
distribuite.jpeg

ICI București lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite. Adresa de email la care părțile interesate pot trimite sugestii care să fie prezentate Comisiei pentru reglementări în domeniul tehnologiilor distribuite este dlt@ici.ro.

participare-eveniment.jpeg

ICI București a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații

În perioada 7-8 iulie a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații, desfășurat la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul a oferit parlamentarilor și oficialilor guvernelor de pe întreg mapamondul posibilitatea de a interacționa și de a beneficia de experiența specialiștilor internaționali în domenii de interes.

protocol-colaborare-smartleader.jpeg

Protocol de cooperare între ICI București și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Scopul principal al acestei colaborări este de a oferi suportul tehnic în scopul avizării documentațiilor tehnico-economice aferente cererilor de finanțare a investițiilor pentru construirea sau modernizarea infrastructurii de broadband cu finanțare prin Măsura 19 „Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).