7A5D0C62-254C-48F5-B228-B8835FC86AE5.jpeg
ICI București

Proiectele ICI București dezbătute într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders

Cele mai recente proiecte de cercetare și dezvoltare ale ICI București în domeniul securității cibernetice au fost discutate astăzi, 11 mai 2023, într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders, organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliența, în parteneriat cu International Business Leaders. Interviul a evidențiat cele mai recente inovații și contribuții ale institutului la consolidarea industriei securității cibernetice.

În cadrul interviului, dr. ec. Alexandru Georgescu, cercetător științific la ICI București a împărtășit informații despre proiectele de cercetare și dezvoltare aflate în desfășurare, menite să îmbunătățească securitatea sistemelor și rețelelor digitale. Proiectele discutate în interviu acoperă o gamă largă de subiecte, precum ecosistemul de inovație cibernetică, reziliența infrastructurilor critice, diplomația cibernetică, România în guvernanța cibernetică europeană și globală, provocările și oportunitățile tehnologiilor emergente.

Subliniind eforturile de cercetare și dezvoltare ale institutului, dr. ing. Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a declarat: „Ne angajăm să promovăm domeniul securității cibernetice prin inițiative de cercetare și dezvoltare de ultimă oră. Scopul nostru este de a crea o lume digitală mai sigură și ne bucurăm să colaborăm cu experți de top în domeniu pentru a atinge acest obiectiv.”

Interviul s-a încheiat prin evidențierea planurilor de viitor ale Institutului, care includ extinderea capacităților sale de cercetare și dezvoltare și consolidarea parteneriatelor cu lideri din industrie și instituții academice.

Anunțuri recente

Lista completă
0a053618-7f3c-46ce-b11f-aeed592e4674.jpeg

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Qatar în România

Astăzi, 31 mai 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

intrevedere-centru-de-studii-strategice.jpeg

ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt

Astăzi, 22 mai 2022, ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt. Discuțiile s-au focusat pe proiectele dezvoltate de către ICI București, precum și soluțiile inovatoare în domenii precum forensic digital, securitate cibernetică, analiza datelor și alte tehnologii emergente.

colaborare-ici-dservices.jpeg

Dinamo București și ICI București colaborează pentru a lansa o colecție inovatoare NFT

Dinamo București, clubul sportiv cu cele mai multe titluri olimpice și Mondiale, precum și medalii de aur, argint și bronz din România, și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, cel mai important institut din domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) din România, au anunțat, în cadrul evenimentului aniversar “Dinamo 75”, colaborarea pentru introducerea unei colecții Non-Fungible Token (NFT).