ici-d-services.jpeg
ICI București

Proiectul ICI D|SERVICES lansat la Paris

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a lansat, la Paris, proiectul ICI D|SERVICES, prima platformă instituțională de tranzacționare de active digitale (NFT Marketplace) din România și din Uniunea Europeană.

Primele două entități partenere sunt Comitetul Olimpic Sportiv Român, cu colecția “The Generational Circle - from Paris 1924 to Paris 2024” și Agerpres, cu colecția “Memories from the Future Self - Taking the historical moments that shaped who we are today into the future of the internet”: https://www.nft.ici.ro.

David Popovici este primul sportiv care se alătură acestui demers important, fiind pionierul colecției “The Generational Circle”.

“Viitorul este aici. Împreună cu MultiversX, aducem viitorul în România, creând prima platformă instituțională de tranzacționare NFT. Suntem convinși că acesta este doar începutul.” a transmis Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.

În cadrul prezentării de la Paris, a fost menționată și crearea unui nou sistem de DNS și TLD, utilizând tehnologia Blockchain și Web3, proiect desfășurat tot împreună cu MultiversX.

Context: În perioada 3-5 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a fost prezent la evenimentul X Day, organizat de Elrond.

Anunțuri recente

Lista completă
intrevedere-ici-bucuresti.jpeg

Întrevederea ICI București cu delegația din Coreea de Sud, condusă de Bo-ram Suh

Astăzi, 28 noiembrie 2022, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București), a avut loc întrevederea delegației institutului, condusă de Adrian-Victor Vevera – directorul general al ICI București, cu delegația din Coreea de Sud, condusă de Bo-ram Suh, directorul general al Ministerului de Interne și Siguranță.

protocol-de-colaborare.jpeg

ICI București a încheiat protocolul de cooperare cu Institutul de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" din Republica Moldova

Astăzi, 22 noiembrie 2022, ICI București a primit vizita delegației Institutului de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" din Republica Moldova, prilej cu care a fost încheiat protocolul de cooperare între cele două institute. Documentul a fost semnat de către domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către doamna Inga Ţiţchiev, directoarea institutului "Vladimir Andrunachievici".

ici-d-services.jpeg

Proiectul ICI D|SERVICES lansat la Paris

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a lansat, la Paris, proiectul ICI D|SERVICES, prima platformă instituțională de tranzacționare de active digitale (NFT Marketplace) din România și din Uniunea Europeană. Primele două entități partenere sunt Comitetul Olimpic Sportiv Român, cu colecția “The Generational Circle - from Paris 1924 to Paris 2024” și Agerpres [...]