ici-danubius.jpg
ICI București

Protocol de cooperare între ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați

Vineri, 12 noiembrie 2021, a fost semnat un protocol de cooperare între Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați.

Cele două instituții, reprezentate prin Adrian-Victor Vevera, Director General al ICI București, și Andy Corneliu Puşcă, Președintele Universității „Danubius” din Galați, și-au luat angajamentul de a intensifica legăturile de colaborare în domenii precum cercetarea și educația, cooperarea interinstituțională fiind esențială în toate demersurile.

„Avem în vedere dezvoltarea suportului ştiinţific şi tehnologic în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor, iar partenerul nostru, Universitatea Danubius, are experiență în formarea de specialiști cu pregătire universitară cât mai completă, ce îndeplinesc în mod performant atribuțiile specifice funcțiilor din domeniul TIC. Astfel, suntem convinși că, prin intermediul acestui protocol de cooperare, vom genera un impact pozitiv asupra viitoarelor activități desfășurate de către instituțiile noastre.” a declarat Adrian-Victor Vevera, Director General al ICI București.

Context: Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informaţiei şi Comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI București o constituie consolidarea poziţiei câştigate.

Anunțuri recente

Lista completă
distribuite.jpeg

ICI București lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) lansează spațiul virtual pentru centralizarea propunerilor în domeniul tehnologiilor distribuite. Adresa de email la care părțile interesate pot trimite sugestii care să fie prezentate Comisiei pentru reglementări în domeniul tehnologiilor distribuite este dlt@ici.ro.

participare-eveniment.jpeg

ICI București a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații

În perioada 7-8 iulie a.c., Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul Parlamentar de Securitate și Informații, desfășurat la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul a oferit parlamentarilor și oficialilor guvernelor de pe întreg mapamondul posibilitatea de a interacționa și de a beneficia de experiența specialiștilor internaționali în domenii de interes.

protocol-colaborare-smartleader.jpeg

Protocol de cooperare între ICI București și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Scopul principal al acestei colaborări este de a oferi suportul tehnic în scopul avizării documentațiilor tehnico-economice aferente cererilor de finanțare a investițiilor pentru construirea sau modernizarea infrastructurii de broadband cu finanțare prin Măsura 19 „Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).