vizita-ici-vice.jpeg
ICI București

Vizita Vice-Ambasadorului Israelului în România la Sediul ICI București

ICI București s-a bucurat vizita vice-ambasadorului Israelului în România, domnul Rami Teplitskiy, astăzi, 6 iunie 2024. Această vizită oficială a avut loc în contextul consolidării relațiilor bilaterale dintre România și Israel în domeniul cercetării și inovării tehnologice.

În cadrul întâlnirii, vice-ambasadorul Israelului a fost întâmpinat de domnul Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București. Discuțiile au vizat explorarea oportunităților de colaborare în domenii precum securitatea cibernetică, inteligența artificială, blockchain și dezvoltarea infrastructurii digitale.

Domnul Adrian-Victor Vevera i-a mulțumit vice-ambasadorului pentru interesul manifestat și a reiterat angajamentul institutului de a colabora activ cu partenerii internaționali pentru promovarea inovării și dezvoltării tehnologice: „Vizita vice-ambasadorului Israelului reprezintă un pas semnificativ în direcția unei cooperări consoldiate între România și Israel în domeniul tehnologic. Suntem încântați de oportunitățile pe care această colaborare le poate aduce pentru ambele țări”.

Această întrevedere se înscrie în seria de eforturi diplomatice și profesionale menite să întărească relațiile de cooperare dintre România și Israel, având la bază un interes comun pentru progresul tehnologic și dezvoltarea durabilă.