business forum.jpg
ICI București

ICI București a participat la cea de a 10-a ediție a Romanian Business Services Forum & Awards

ICI București a participat miercuri, 22 mai 2024, la cea de-a 10-a ediție a Romanian Business Services Forum & Awards, un eveniment organizat de Outsourcing Today și The Diplomat-Bucharest. Această ediție aniversară, desfășurată la București, a adus în prim-plan impactul semnificativ al tehnologiei asupra sectorului de afaceri și necesitatea dobândirii unei expertize avansate pentru a oferi servicii de calitate superioară.

În contextul economic global actual, marcat de provocări și incertitudini, evenimentul a reunit lideri de opinie, experți în tehnologie și reprezentanți ai companiilor de top pentru a discuta tendințele actuale și viitoare din domeniul privat. Ediția din acest an a pus accent pe rolul esențial al inovării tehnologice, cu o atenție sporită acordată inteligenței artificiale (AI) și impactului acesteia asupra eficienței și performanței în afaceri.

Participanții au avut ocazia să se implice în discuții semnificative, să facă schimb de idei și să exploreze oportunități de colaborare. Prin intermediul panelurilor de discuții și al prezentărilor, s-a subliniat importanța adaptabilității și a dobândirii de noi competențe pentru a face față provocărilor actuale și pentru a stimula o creștere durabilă.

ICI București dezvoltă soluții inovatoare și proiecte de cercetare menite să sprijine transformarea digitală. Reprezentanții institutului au subliniat modul în care cercetarea în informatică poate contribui la creșterea eficienței operaționale și la dezvoltarea unor servicii de înaltă calitate.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.