photo_2024-04-10_09-09-46.jpg
ICI București

ICI București a participat la Energy 2024 CEO Forum & Awards

ICI București a participat marți, 9 aprilie 2024, la cea de a 13-a ediție a Energy 2024 CEO Forum & Awards, eveniment organizat de The Diplomat Bucharest.

Forumul dedicat experților în energie a reunit factorii de decizie la nivel guvernamental și liderii societății civile și de nivel C din sectorul energetic, având ca scop împărtășirea cunoștințelor, exprimarea ideilor și recunoașterea obiectivă a performanței dovedite de profesioniști și proiecte.

Printre subiectele abordate, s-au numărat Noua Strategie Energetică a României, fondul de modernizare – sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice, tranziția energetică – costuri, investiții, provocări pentru industrie, securitatea energetică a României și a Europei de Est, consolidarea rețelelor electrice în contextul electrificării transporturilor - investiții, provocări și oportunități și strategia privind dezvoltarea proiectelor din surse regenerabile.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.