Forum Timișoara.jpg
ICI București

ICI București a participat la Forumul Internațional de Afaceri, organizat la Timișoara

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul Internațional de Afaceri desfășurat în perioada 9-10 mai 2024 la Timișoara. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și a reprezentat unul dintre cele mai mari evenimente de business din sistemul cameral românesc și european.

Sub motto-ul "Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile", Forumul Internațional de Afaceri a oferit un spațiu de networking pentru stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene. Evenimentul a fost conceput într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte viabile, reunind peste 7 țări participante, printre care Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina și România.

Forumul a facilitat întâlniri de tip B2B organizate pe țări, oferind companiilor posibilitatea de a-și diversifica portofoliul de parteneri și de a-și extinde activitatea pe noi piețe. În cadrul expoziției EXPO FORUM, mai multe companii au prezentat produse și servicii din diverse sectoare economice.

Sectoarele economice predominante la Forumul Internațional de Afaceri au inclus agricultura și industria alimentară, comerțul, TIC, energia, industria prelucrătoare, industria chimică, construcțiile, imobiliarele și dezvoltarea urbană, textilele, mobilierul, turismul, consultanța în afaceri, transportul public, sectorul bancar și alte sectoare de nișă.