IMG_6063.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Newsweek IT&C Summit 2024

Astăzi, 13 mai 2024, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a participat în calitate de vorbitor la cea de-a VII-a ediție a Newsweek IT&C Summit 2024. Evenimentul a fost organizat de Newsweek România, având ca temă „Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții pentru un mediu digital sigur”.

În cadrul primului panel, directorul general ICI București a abordat subiecte precum identificarea și evaluarea riscurilor, măsuri de securitate, răspuns la incidente, recuperare de date, educarea angajaților și utilizatorilor cu privire la riscurile și practicile de securitate cibernetică. „În era digitală, securitatea cibernetică nu poate fi tratată ca un aspect secundar. Este imperativ să adoptăm abordări proactive în identificarea și gestionarea riscurilor, să implementăm măsuri solide de securitate și să ne pregătim adecvat pentru a face față incidentelor. Prin colaborarea între instituții, sector privat și utilizatori, putem construi un mediu digital sigur și rezilient.” a susținut Adrian-Victor Vevera.

Summit-ul a reprezentat o platformă pentru a analiza și dezbate tendințele și schimbările din industria IT & C din România, oferindu-le participanților o privire de ansamblu asupra direcțiilor de dezvoltare și inovație în acest sector cheie al economiei.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.