IMG_6063.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Newsweek IT&C Summit 2024

Astăzi, 13 mai 2024, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a participat în calitate de vorbitor la cea de-a VII-a ediție a Newsweek IT&C Summit 2024. Evenimentul a fost organizat de Newsweek România, având ca temă „Reziliența în Securitatea Cibernetică - Abordări și soluții pentru un mediu digital sigur”.

În cadrul primului panel, directorul general ICI București a abordat subiecte precum identificarea și evaluarea riscurilor, măsuri de securitate, răspuns la incidente, recuperare de date, educarea angajaților și utilizatorilor cu privire la riscurile și practicile de securitate cibernetică. „În era digitală, securitatea cibernetică nu poate fi tratată ca un aspect secundar. Este imperativ să adoptăm abordări proactive în identificarea și gestionarea riscurilor, să implementăm măsuri solide de securitate și să ne pregătim adecvat pentru a face față incidentelor. Prin colaborarea între instituții, sector privat și utilizatori, putem construi un mediu digital sigur și rezilient.” a susținut Adrian-Victor Vevera.

Summit-ul a reprezentat o platformă pentru a analiza și dezbate tendințele și schimbările din industria IT & C din România, oferindu-le participanților o privire de ansamblu asupra direcțiilor de dezvoltare și inovație în acest sector cheie al economiei.