nft-conference.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Digital Oltenia 2023

Astăzi, 7 iunie 2023, ICI București a participat la Digital Oltenia 2023, un eveniment care a reunit susținători și promotori ai ecosistemului de digitalizare.

În cadrul evenimentului, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a discutat despre ICI D|SERVICES, prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri, platformă ce operează pe baza tehnologiilor descentralizate Blockchain și Web3.

Directorul general al institutului a menționat beneficiile acestei platforme, cum ar fi faptul că facilitează conectarea între vânzători și cumpărători, oferind un mediu sigur și transparent pentru tranzacționarea NFT-urilor, utilizatorii au acces la informații complete despre activele disponibile, inclusiv istoricul tranzacțiilor și autenticitatea acestora. Prin intermediul tehnologiei blockchain, se asigură că fiecare tranzacție este înregistrată în mod permanent și imutabil, eliminând riscul de falsificare sau fraude.

Pentru participanții la eveniment, prezentarea ICI D|SERVICES a reprezentat o oportunitate de a descoperi beneficiile tehnologiei blockchain și ale tokenizării în mediul guvernamental și economic, înțelegând că au posibilitatea de a-și valorifica activele digitale, de a atrage noi clienți și de a participa la economia digitală în plină expansiune.

Digital Oltenia 2023 a fost organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Innes Romania și s-a desfășurat în contextul derulării proiectului RO-Boost SMEs 2.0 - “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, implementat sub umbrela Enterprise Europe Network, cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru întreprinderi, prin care ADR Sud-Vest Oltenia își propune să susțină companiile regionale, prin servicii dedicate, să își îmbunătățească performanțele, să valorifice noi oportunități, să evalueze și să gestioneze riscurile în vederea unei dezvoltări sustenabile.