cyberattacks.jpeg
ICI București

ICI București a participat la evenimentul „Dealing with Cyberattacks in Government and Enterprise”

Astăzi, 6 iunie 2023, ICI București a participat la evenimentul „Dealing with Cyberattacks in Government and Enterprise”. Evenimentul a fost organizat de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România și de SentinelOne, axându-se pe abordarea problemei atacurilor cibernetice care vizează sectorul guvernamental și cel privat. Scopul a fost acela de a stimula colaborarea pentru a combate aceste amenințări, subliniind importanța măsurilor proactive de apărare.

„Punând în comun a experiența și resursele noastre, suntem mai bine pregătiți pentru a face față amenințărilor cibernetice din ce în ce mai sofisticate cu care se confruntă guvernele și întreprinderile astăzi. Acest eveniment demonstrează angajamentul nostru de a colabora pentru a construi un viitor digital rezilient și sigur.”, a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București.

„Dealing with Cyberattacks in Government and Enterprise” a fost organizat pentru a promova cooperarea continuă și schimbul de cunoștințe între entitățile publice și private. Prin crearea de parteneriate puternice și prin valorificarea inovațiilor tehnologice, participanții au subliniat necesitatea unui front unit împotriva infractorilor cibernetici.

Participarea ICI București la acest eveniment este o dovadă a angajamentului institutului față de inovarea în domeniul securității cibernetice. Contribuțiile institutului au ajutat organizațiile din diverse sectoare să-și consolideze măsurile de securitate și să dezvolte rezistență împotriva amenințărilor cibernetice.