ici-bucuresti-participare-panel.jpeg
ICI București

ICI București a participat la panelul “Impactul tehnologiilor disruptive asupra acțiunilor militare viitoare”

Astăzi, 15 noiembrie 2023, o delegație ICI București a participat la panelul “Impactul tehnologiilor disruptive asupra acțiunilor militare viitoare – implicații la nivel național privind asigurarea unei strategii de securitate la Marea Neagră”, organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență în cadrul conferinței „Gândirea militară românească 2023”.

În acest context, ICI București continuă abordarea problematicii securității și apărării naționale, conferința reprezentând un bun prilej pentru dezbateri constructive între specialiști din mediul operațional, mediul academic militar și civil și mediul analiștilor civili din domeniul securității.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.