participare-conferinta-ici.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public

ICI București a participat, în perioada 27-28 octombrie 2022 la Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public include invitați de la cei mai inovativi operatori de transport public – urban, feroviar, aerian și furnizori recunoscuți.

Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a discutat despre Soluții integrate și elemente de siguranță aferente infrastructurii de transport, alături de Marius Humelnicu, Senator, Preşedintele Comisiei pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială, Dragoș Preda, Expert Digitalizare, fost CEO SN Radiocomunicații S.A. și Mariana Garștea, CEO Sixense România

Conferința ROPAT a fost organizată la Camera de Comerț și Industrie a României de către Asociația Română pentru Smart City și s-a adresat parteneriatelor dintre sectorul public și privat pentru un transport public de calitate, cu reducerea accelerată a poluării, transparetizarea datelor publice, digitalizarea industriei și creșterea nivelului de mulțumire a călătorilor.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]