nft-conf.jpeg
ICI București

ICI București a prezentat Muzeul NFT la Non-Fungible Conference

ICI București a participat la Non-Fungible Conference (NFC), un eveniment dedicat tehnologiei blockchain și NFT-urilor, ce s-a desfășurat în perioada 28-30 mai 2024 la Lisabona, Portugalia.

La această conferință, ICI București a prezentat Muzeul NFT, un proiect inovator. Acesta este un concept revoluționar care îmbină tehnologia blockchain cu lumea artei, oferind o platformă pentru conservarea și expunerea operelor de artă digitale sub formă de NFT-uri. Muzeul NFT a fost lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul Digital Innovation Summit Bucharest și cuprinde patru galerii expoziționale virtuale: ICI Museum, The Globe, Olympic Museum și Garden Museum.

Non-Fungible Conference este un eveniment de talie mondială care a adus împreună lideri de opinie, inovatori și entuziaști din domeniul blockchain și NFT-urilor. Agenda conferinței a inclus sesiuni de prezentări, discuții interactive și oportunități de networking, acoperind subiecte variate de la artă digitală la dezvoltări tehnologice avansate. NFC a promovat interacțiunea cu lideri din industrie și explorarea de noi posibilități pentru utilizarea NFT-urilor în diverse domenii.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.