nft-conf.jpeg
ICI București

ICI București a prezentat Muzeul NFT la Non-Fungible Conference

ICI București a participat la Non-Fungible Conference (NFC), un eveniment dedicat tehnologiei blockchain și NFT-urilor, ce s-a desfășurat în perioada 28-30 mai 2024 la Lisabona, Portugalia.

La această conferință, ICI București a prezentat Muzeul NFT, un proiect inovator. Acesta este un concept revoluționar care îmbină tehnologia blockchain cu lumea artei, oferind o platformă pentru conservarea și expunerea operelor de artă digitale sub formă de NFT-uri. Muzeul NFT a fost lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul Digital Innovation Summit Bucharest și cuprinde patru galerii expoziționale virtuale: ICI Museum, The Globe, Olympic Museum și Garden Museum.

Non-Fungible Conference este un eveniment de talie mondială care a adus împreună lideri de opinie, inovatori și entuziaști din domeniul blockchain și NFT-urilor. Agenda conferinței a inclus sesiuni de prezentări, discuții interactive și oportunități de networking, acoperind subiecte variate de la artă digitală la dezvoltări tehnologice avansate. NFC a promovat interacțiunea cu lideri din industrie și explorarea de noi posibilități pentru utilizarea NFT-urilor în diverse domenii.