cip-event.jpeg
ICI București

ICI București anunță ediția cu numărul 6 a CIP Forum

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București anunță următorul eveniment privind protecția infrastructurii critice – ediția cu numărul 6 a Critical Infrastructure Protection Forum (CIP Forum), care va avea loc în perioada 26.04.2023 – 27.04.2023 la Palatul Parlamentului, în București. Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din domeniul protecției infrastructurii critice de a se reuni, de a-și împărtăși experiențele și de a învăța de la experții din industrie.

Infrastructura critică este o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi, inclusiv în industrii precum transport, energie, sisteme de comunicații etc. Aceste sisteme trebuie să protejate pentru a asigura siguranța și bunăstarea comunității noastre. Evenimentul își propune să evidențieze importanța protecției infrastructurii critice și să discute cele mai recente strategii și tehnologii din domeniu.

CIP Forum va include o serie de discuții cu experți din diverse sectoare. Printre subiectele abordate se numără securitatea cibernetică, gestionarea riscurilor cibernetice, cooperarea internațională, parteneriatul public-privat și multe altele. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări și să participe la dezbateri, permițând o experiență interactivă.

„Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din domeniul protecției infrastructurii critice să se reunească, să-și împărtășească experiențele și să învețe de la experții din industrie”, a spus Adrian-Victor Vevera, Director General al ICI București. „Suntem încântați să reunim un grup atât de divers de profesioniști pentru a discuta cele mai recente strategii și tehnologii din domeniu.”

Înscrierea pentru eveniment este deschisă, iar participanții se pot înregistra online la https://cip-forum.ro/registration/. Pentru mai multe informații despre CIP Forum, vă rugăm să vizitați https://cip-forum.ro/.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI București o constituie consolidarea poziţiei câştigate.

Evenimente recente

Listă completă