conferinta-prima-editie.jpeg
ICI București

ICI București este partener la prima ediție a Conferinței Naționale a Serviciilor de Îngrijire pe Termen Lung

În perioada 04-06 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București), participă la prima ediție a Conferinței Naționale a Serviciilor de Îngrijire pe Termen Lung, cu tema „O viziune socio-medicală integrată a îngrijirilor pe termen lung”, eveniment în cadrul căruia are și calitatea de partener.

Conferința organizată de Asociația Directorilor Instituțiilor pentru Vârstnici și Primăria municipiului Moinești se va desfășura la Centrul Cultural din municipiul Moinești, județul Bacău. Scopul acesteia este acela de a oferi o platformă pentru schimburi de idei, pentru evidențierea unor exemple și experiențe demne de urmat, pentru împărtășirea problemelor care apar în activitatea curentă a diverselor centre de îngrijire pe termen lung.

ICI București face parte dintre partenerii evenimentului, alături de Asociația Națională a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, Societatea Română de Gerontologie și Geriatrie și Fundația Ana Aslan.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]