poli-ici.jpeg
ICI București

ICI București este prezent la PoliJOBS 2023

În perioada 15-16 noiembrie 2023, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București este prezent la PoliJOBS 2023, târgul de job-uri din domeniul tehnic organizat de Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie POLITEHNICA Bucureşti.

Institutul este determinat să pregătească viitoarea generație pentru această lume aflată într-o permanentă schimbare și să promoveze dezvoltarea unei industrii IT bazată pe valori precum responsabilitatea și etica. Participarea la Târgul Universitar de Cariere POLIJOBS este o dovadă a angajamentului nostru pentru a identifica, a susține și a dezvolta profesioniștii de mâine din domeniul TIC.

Peste 80 de companii sunt prezente la eveniment pentru a prezenta studenţilor universităţii ofertele de locuri de muncă în specializările tehnice. Târgul, aflat la cea de a VII-a ediţie, este un eveniment de referinţă pentru tinerii studenţi, ingineri şi pentru piaţa muncii din România. incluzând, totodată, sesiuni de networking.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.