participare-gotech.jpeg
ICI București

ICI București participă la cea de-a XI-a ediție a GoTech World

În perioada 3-4 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică este prezent ca expozant la cea de-a XI-a ediție a GoTech World, evenimentul anual care reunește toți actorii importanți din domeniile Internet și Mobile din regiune.

În prima zi a evenimentului, la scena „Business Transformation”, Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului a discutat despre modul în care ICI București sprijină atât entitățile din sectorul privat, cât și pe cele din administrația publică să adopte transformarea digitală într-un mediu sigur și securizat.

„Tehnologiile moderne au cunoscut o evoluție substanțială în ultimii ani, având un impact semnificativ asupra fiecărui aspect al vieții: economic, social, politic și cultural. Fiecare organizație trebuie să adopte transformarea digitală pentru a rămâne competitivă pe piață. ICI București desfășoară numeroase proiecte pentru a încuraja atât entitățile din mediul privat, cât și pe cele din sectorul public, să urmeze noi direcții digitale.” a declarat Adrian-Victor Vevera în cadrul prezentării.

GoTech Wold cuprinde o zonă expozițională amplă ce reunește cele mai importante companii IT, dezvoltatori web și agenții de comunicare online și cele 9 scene - Main Stage, Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, CyberSecurity, Java, DevOps, Smart City și Business Transformation - unde se desfășoară conferințe, workshop-uri și panel-uri susținute de cei mai importanți inovatori, influenceri și antreprenori din domeniul tech, recunoscuți la nivel global.

Evenimentul înglobează, în cadrul acesti ediții, peste 120 de sesiuni de conținut, peste 135 de speakeri internaționali și locali, peste 130 de expozanți și peste 16.000 de participanți, dintre care mai mult de jumătate din categoria C-level.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]