tineri-manageri-ici.jpeg
ICI București

ICI București prezent la Gala Business Magazin „Tineri Manageri de Top 2024”

ICI București a fost prezent la Gala Business Magazin Tineri Manageri 2024 - Rising Stars, care a fost organizată de Business Magazin joi, 27 iunie 2024, pentru a celebra tinerii manageri care s-au remarcat prin performanțe excepționale și contribuții semnificative în domeniul lor de activitate.

Gala „Tineri Manageri de Top” a reunit lideri din diverse industrii, oferind oportunități valoroase de networking și schimb de cunoștințe. În cadrul evenimentului, a fost lansat catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ajuns la a 19-a ediţie, fiind evidențiați 100 de tineri manageri, antreprenori sau angajaţi, care conduc deja sau sunt viitorii lideri ai afacerilor din România.

Participarea ICI București la acest eveniment reflectă angajamentul de a susține excelența managerială și de a încuraja inovarea și dezvoltarea profesională în sectorul IT și nu numai. Reprezentanții institutului au participat activ la sesiunile de discuții despre importanța digitalizării și a inovației tehnologice în mediul de afaceri modern. În plus, au fost explorate posibilități de colaborare în vederea dezvoltării unor proiecte inovatoare care să sprijine transformarea digitală a României.