ici-gala-ziarul-pozitiv.jpeg
ICI București

ICI București prezent la Gala Ziarul Pozitiv

ICI București, a participat la prima ediție a Galei Ziarul Pozitiv, desfășurată joi, 30 mai 2024, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Organizată de Ziarul Pozitiv, gala a avut ca scop sprijinirea și promovarea societății civile, afacerilor inovatoare, educației, culturii și a tuturor aspectelor ce contribuie la progresul și bunăstarea comunității noastre. Evenimentul a reunit personalități marcante, companii de renume și organizații non-profit, toate având în comun angajamentul față de excelență și devotament.

Participarea ICI București la acest eveniment reflectă implicarea constantă a institutului în proiecte de impact și inovație. Cu o tradiție solidă în cercetare și dezvoltare, ICI București rămâne un pilon esențial în sprijinirea evoluției tehnologice și a educației în România, contribuind activ la construirea unui viitor mai bun pentru comunitate.

Evenimente recente

Listă completă
ro-edf.jpeg

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

aspen-institute.jpeg

ICI București a Participat la Masa Rotundă Organizată de Institutul Aspen România

ICI București a participat la masa rotundă organizată de Institutul Aspen România sub egida programului Aspen Technology & Society, care a avut loc în data de 18 iunie 2024. Evenimentul a fost un prilej important de dezbatere a principalelor provocări și oportunități generate de transformarea digitală și utilizarea Inteligenței Artificiale (IA) în contextul actual al României.

ici-f.jpeg

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.